Dolgozzon velünk!

Nemcsak a termelés minőségére fordítunk nagy figyelmet, hanem a munkavédelemre és a környezetvédelemre is. Korszerűen szervezett, klimatizált, tiszta munkakörnyezetet és az előírt szabványoknak megfelelő védőeszközöket és védőfelszereléseket biztosítunk a munkavégzéshez. A fiatalos és dinamikus munkakörnyezetben az új munkatársak is hosszú távon tervezhetnek.

Juttatások

A MITI TEX Kft. Cafeteria rendszere nemcsak ösztönző, de szociális (pl. iskolakezdési hozzájárulás) és különféle alkalmakhoz kötött juttatásokat is tartalmaz (pl. karácsonyi jutalom).

Támogatás

A távolabb lakó munkatársak számára térítésmentes munkásszálló áll rendelkezésre, míg a közelben lakók bejárását a bérlet teljes értékében téríti a munkáltató.

Jelentkezés

lánchurkoló munkakörbe folyamatosan fogadjuk a jelentkezőket. E munkakör betöltéséhez jó látás és kézügyesség szükséges. Tevékenységük két részből áll, fűzésből és anyagellenőrzésből.
Előrelépési lehetőség biztosított.
Időnként más munkakörökre is várjuk a jelentkezéseket.

Amennyiben szívesen csatlakozna hozzánk, vagy kérdése van munkalehetőségeinkkel kapcsolatban, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot. Vagy hívja ingyenesen hívható zöld számunkat, melyen munkanapokon 8 és 16 óra között fogadjuk hívását.

Zöld számunk:
06 80 188 010